Μόντε Μόρις: «Σε δύο εβδομάδες θα είμαι κοντά στο επίπεδο που θέλω – Να περιορίσουμε τον Χόρτον-Τάκερ» Ημερομηνία:
5/1/2026, 23:40 - Εμφανίσεις: 21
Ευγνώμων που έπαιξε το πρώτο του ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό δήλωσε ο Μόντε Μόρις, ο οποίος μίλησε στην ερυθρόλευκη ιστοσελίδα ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας παιχνιδιού με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε (6/1, 19:45).
Ο Αμερικανός άσος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο ματς με τους Τούρκους και υπογράμμισε πως κλειδί για την επικράτηση των ερυθρόλευκων είναι ο περιορισμός του Χόρτον-Τάκερ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μόντε Μόρις: Πώς έζησες το πρώτο σου ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, είχες ξαναζήσει τέτοια αντιπαλότητα;googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display("inside_intext_3"); }); «Η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη, νιώθω πολύ χαρούμενος που το έζησα.
Η αλήθεια είναι ότι μου θύμισε τα χρόνια μου στο κολέγιο και τη αντιπαλότητα που είχε το Iowa State με το Kansas.
Επικρατούσε η ίδια ατμόσφαιρα, η ίδια τρέλα.
Δεν έχει σημασία σε ποιο στρατόπεδο ήσουν, το ζούσαν πολύ έντονα και έπρεπε να υπερασπιστείς τον εαυτό σου.
Όσον αφορά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ήταν σημαντικό για εμένα γιατί πήρα τα πρώτα μου σημαντικά λεπτά και μπόρεσα να προσφέρω την ώρα που η μπάλα έκαιγε.
Είναι πολύ μεγάλης σημασίας γιατί βρίσκομαι τόσο νωρίς στην καριέρα μου στην EuroLeague.
Είναι μια τελείως διαφορετική εμπειρία από το NBA, αλλά απολαμβάνω πραγματικά το να παίζω σε μια τόσο διαφορετική κουλτούρα και να βλέπω νέα πράγματα όσον αφορά το μπάσκετ».
Κόντρα στον Άρη έβαλες ένα πολύ σημαντικό σουτ και γενικά είχες βελτιωμένη παρουσία.
Νιώθεις έτοιμος σιγά-σιγά;googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_middle_2"); });document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {lazym2();}); «Νιώθω καλύτερα σε κάθε παιχνίδι.
Προφανώς μπορώ να παίξω και πολύ καλύτερα και πιστεύω σε 1μισι με 2 εβδομάδες θα είμαι κοντά στο επίπεδο που θέλω.
Βελτιώνεται η φυσική μου κατάσταση και νιώθω τα πόδια μου καλύτερα και σύντομα θα είμαι σε θέση να εκτελέσω αυτά που κάνω καλά».
Ποιες είναι οι σκέψεις σου για τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε; «...